Alle collectiesInschrijvingen
Email adres inschrijving aanpassen

Inschrijving email aanpassen

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je het e-mailadres voor een kandidaat aanpassen?

• De kandidaat heeft een nieuw e-mailadres

• De kandidaat leest zijn e-mail zeer beperkt en wil daarom het e-mailadres van de inschrijving overzetten naar de partner

Hoe pas je het e-mailadres van een kandidaat aan?Ā

• Ga naar "Nieuwbouw" en selecteer het project. klik vervolgens op het tab 'inschrijvingen' en vind de kandidaat via de zoekfunctie en ga naar zijn/haar kandidaat pagina. Klik hier links onder 'personen' op de Bekijk details knop. Pas hier onder details het e-mailadres aan en klik op 'opslaan'.

Tip
ā€‹
Controleer eerst of het nieuwe e-mailadres niet al bestaat onder de huidige inschrijvingen van het project. Een kandidaat kan namelijk geen twee inschrijvingen hebben met hetzelfde e-mailadres.