Nieuw dossier aanmaken
Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een nieuw dossier toevoegen?

• Omdat de huidige huurder zijn huurcontract heeft opgezegd en de woning gaat verlaten.

• Er is een woning vrijgekomen en je wilt de woning aanbieden aan nieuwe huurders.

Let op, een woning kan je maar één keer toevoegen en een dossier moet je elke keer aanmaken als er een woning vrijkomt.

Hoe maak je een nieuw dossier aan?

• Klik binnen de tab ‘DOSSIERS’ op de groene button rechtsboven: ‘+ Nieuw dossier’.

• Zoek de woning op door te zoeken op straat, postcode of stad

• Indien de woning niet te vinden is, moet je een nieuwe woning toevoegen. Zie hiervoor stap 1: nieuwe woning toevoegen.

• Geef aan wanneer het contract van de huidige huurder eindigt, wanneer de woning beschikbaar is en wanneer de huur is opgezegd.

• Vul de financiële informatie in en geef aan wie de property manager is.

• Bevestig en publiceer via de groene button.