Alle collectiesReLet / Wederverhuur
Een kandidaat een optie geven
Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je alles hebt gecontroleerd en een kandidaat hebt goedgekeurd wil je een woning toewijzen aan een kandidaat.

Hoe geef je een optie?

• Zodra je een kandidaat hebt toegevoegd aan het dossier of een kandidaat zichzelf heeft ingeschreven op de woning, kan je een optie geven.

• Als je op het desbetreffende dossier klikt, zie je in het dossier alle kandidaten die zich volledig hebben ingeschreven.

• Aan de hand van het vraagteken, groene vinkje of rode kruisje kan je zien of de kandidaat gecontroleerd, goedgekeurd of afgekeurd is.

• Via de drie puntjes achter de kandidaat kan je ze een optie geven op de woning.

• De kandidaat dient de optie te accepteren of af te wijzen.

Je zou nu de publicaties kunnen intrekken zodat er geen nieuwe leads meer binnen komen. Alle personen die niet de woning toegewezen hebben gekregen kan je mailen, zie hoofdstuk 8.