Mailen
Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom mailen?

• Omdat je kandidaten wil laten weten dat de woning is toegewezen

• Om belletjes te voorkomen

• Om andere woningen aan te bieden aan de kandidaten die het niet zijn geworden

Er zijn binnen OSRE ReLet twee manieren om te mailen: binnen het dossier als die zich nog binnen de eerste kolom van het Kanban overzicht bevindt in inschrijving. En bij het voltooien van het dossier in de laatste fase: Oplevering. Bekijk hoofdstuk 9 voor het mailen na het voltooien van het dossier.

Hoe mail je naar kandidaten binnen dossiers?

• Klik op een dossier die zich in de inschrijvingsfase bevindt

• Klik rechtsboven op de groene button: ‘Acties’ en kies vervolgens voor verzend mailing.

• Maak een keuze wie je wilt informeren, aanvragers of kandidaten.

• Vervolgens kan je filteren op kwalificatie.

• In het bericht hoef je geen aanhef of afsluiting te gebruiken omdat deze automatisch is ingesteld.

• Alle mailings worden in de vooraf ingestelde mail template verzonden.