Otto bruker mobilen som nøkkel for leieperioden. Det vil si at bilen åpnes, låses og leieforholdet administreres via mobilappen.

Når din leieperiode starter vil du få opp et dashboard hvor du kan åpne bilen. Her kan du også forlenge din leie eller avslutte når du har parkert bilen. Gjør du ikke dette vil din leie fortsette å løpe. Husk å ta med deg alle eiendeler før du avslutter turen!

Hva om jeg ikke har dekning?
Bilene åpnes og låses via Bluetooth. Du er med andre ord ikke avhengig av å ha dekning der du er. Så lenge du har aktivert Bluetooth på mobilen din vil du få kontakt med bilen og du kan åpne eller lukke bilen.

Hvis du ikke får kontakt med bilen anbefaler vi å sjekke at Bluetooth er påskrudd og prøve igjen.