I disse spesielle tider er det viktig at alle bidrar til å minimere smitte. Vi ber derfor alle våre brukere om å rydde bilen, kaste søppel og huske å ta med seg alle sine eiendeler etter bruk. Vi oppfordrer alle våre kunder til å lese våre retningslinjer for Covid-19 og følge råd fra FHI her.

Ved tilbakelevering av bil skal brukeren ved behov vaske bilen, fylle spylervæske, drivstoff etc. i henhold til følgende rutiner:

• Renseservietter er oftest tilgjengelig i hanskerommet for å kunne foreta innvendig vask etter behov og matter skal ristes hvis nødvendig.

• I bagasjerommet finnes spylervæske dersom det er behov for å fylle på dette.

• Utvendig vask skal foretas ved behov, og kan gjøres enten i maskin eller via selvvask. Bilen skal så langt som mulig leveres tilbake slik den var ved start av leie.

• Leietaker må selv fylle og betale for drivstoff. Otto beregner mengde drivstoff benyttet, og denne kostnaden innberegnes i total leie.

Dersom bilen leveres tilbake uten nødvendig rengjøring forbeholder Otto seg retten til å belaste leietaker for manglende rengjøring. Mer om dette finner du på otto.no/priser