Du kan når som helst slette din brukerkonto hos Otto. For tiden jobber vi med en stor oppdatering av designet på appen. Når dette er på plass vil det være en egen funksjon så du enkelt kan slette din brukerkonto selv på "min konto" i appen.
Før denne funksjonen er på plass anbefaler vi å ta direkte kontakt med oss på chat, e-post eller via telefon. Vi sletter da din brukerkonto tilknyttet oss.

Har du flere spørsmål tilknyttet sletting av bruker kan du lese mer her:
https://otto.no/vilkar-for-bruk/

https://otto.no/personvernerklaering/