layout.skip_to_main_content
Alle collectiesParkeren met reserveringParkeren met je reservering
Hoe open ik de ingang van de parkeerlocatie?
Hoe open ik de ingang van de parkeerlocatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het ligt voor de hand, maar bij afgesloten locaties moet je de ingang eerst openen om in en uit te kunnen rijden. Dit is hoe je dat doet:

In de app

1. Wanneer je voor de ingang van de gereserveerde parkeerlocatie staat, open je de app.

2. Ga naar parkeersessies en klik op 'Start parkeersessie'.

3. Bevestig dat je voor de juiste ingang staat en tik op 'Ja, open ingang'.

4. Rij voorzichtig binnen wanneer het hek of de slagboom volledig geopend is.

5. Als de ingang niet opengaat, kun je op 'Opnieuw proberen' drukken.

Zonder app

1. Open jouw bevestigingsmail en click op 'Open toegangspagina'

Je vind de toegangslink ook de in de SMS die je 1,5 uur van te voren ontvangt. Of ga naar mijn reservering om je toegangslink terug te vinden.

2. Klik op 'Binnenrijden'

3. Bevestig dat je bij de juiste ingang bent en wacht tot deze opengaat

Of selecteer welke ingang je wilt openen, als de locatie meerdere ingangen heeft.

4. Rij naar binnen en parkeer

Als de ingang niet open gaat, kun je onderaan op de knop 'Opnieuw proberen te openen' klikken. Als de ingang na opnieuw proberen niet opengaat, kan het zijn dat je op de verkeerde locatie bent. Bekijk dan de instructies van je reservering.

5. Wanneer het tijd is om te vertrekken, klik op 'Uitrijden' om de uitgang te openen

Zorg ervoor dat je bij de aangegeven ParkBee uitgang staat.

Heb je de juiste parkeerplek nog niet gevonden?