Parkeren zonder reservering
Hoe parkeer ik zonder reservering?

Je kunt parkeren zonder reservering, met door te parkeren per minuut met ParkBee GO.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om bij de meeste ParkBee locaties te parkeren zonder vooraf te reserveren. Maar we raden het aan om vooraf te reserveren om je plek te garanderen. Vind jouw ideale ParkBee locatie via parkbee.com.

Alles wat je nodig hebt om te parkeren:

📱 Een smartphone met internet

Hoe werkt het?

1. Rijd naar je gekozen ParkBee locatie.

2. Scan de QR-code op onze bebording met de camera van je telefoon.

3. In het scherm dat opent klik je op 'Start parkeren per minuut'.

4. Vul je telefoonnummer en kenteken in.

5. Klik op 'Start parkeersessie' om de ingang te openen.

6. De ingang van de locatie opent en je kunt parkeren.

Tijd om te vertrekken?

1. Open de SMS die je hebt ontvangen ter bevestiging van je parkeersessie.

2. Klik op de link en beëindig je parkeersessie door online te betalen met online betaalmethoden zoals iDEAL, Apple Pay, PayPal of met je credit card.

3. Je kunt nu de locatie uitrijden.

Goed om te weten:

💬 Je ontvangt een sms met een link naar de parkeersessie die je net hebt gestart. Je kunt de link opnieuw openen met de link in de sms.

📍 Om vooraf de beschikbaarheid of andere details te controleren, kun je een locatie zoeken op onze website.

🅿️ Je kunt ook parkeren met je favoriete parkeerapp zoals: Parkmobile, JustPark, RingGo, YourParkingSpace, EasyPark en Yellowbrick.

⚠️ Het is jouw verantwoordelijkheid om het juiste kenteken in te voeren. Je kunt namelijk een Tariff Notice krijgen als de parkeerbeheerder geen parkeersessie voor jouw voertuig ziet.