Parkeren zonder reservering
Veelgestelde vragen
Als ik een andere telefoon heb, wat moet ik dan doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je eigen code weet, kun je op de locatie altijd de aanwezige QR code scannen. Dit kun je doen met je standaard camera app op je telefoon. Gewoon op de QR code richten en de pagina openen die hij suggereert.

Deze leidt je naar een algemene toegangspagina waar rechts bovenin je kunt klikken op “Ik heb een digitale sleutel” hier kom je weer in de vertrouwde omgeving. Volg de aangegeven stappen.