Alle collectiesParkeren zonder reserveringVeelgestelde vragen
Hoe zet ik een snelkoppeling op mijn telefoon?
Hoe zet ik een snelkoppeling op mijn telefoon?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Snelkoppeling op je iPhone

1. Wanneer je de QR-code scant, open je automatisch een link. Van deze link kun je een snelkoppeling maken.

2. Klik op het delen icoon in je telefoonscherm.

3. Selecteer de optie: ‘Zet op beginscherm’ en geef het een herkenbare naam.

4. Klik nu op ‘Voeg toe’ en verplaats de snelkoppeling naar een handige plek op je beginscherm.

Snelkoppeling op je Android

1. Wanneer je de QR-code scant, open je automatisch een link. Van deze link kun je een snelkoppeling maken.

2. Klik op de drie stipjes bovenin je scherm.

3. Selecteer de optie: ‘Toevoegen aan het startscherm’ en geef het een herkenbare naam.

4. Klik nu op ‘Toevoegen’ en verplaats de snelkoppeling naar een handige plek op je startscherm.

Met deze websitelink op je beginscherm heb je de toegangspagina altijd bij de hand. Dat maakt parkeren nog makkelijker!