Parkeren zonder reservering
Veelgestelde vragen
Hoe zet ik een snelkoppeling op mijn Android?
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Pak de e-mail met je code erbij. Hier vind je een website-link die begint met https://go.parkbee.net. Open deze link in Google Chrome.

2. Van deze pagina maak je een snelkoppeling. Klik op de drie stipjes bovenin je scherm.

3. Selecteer de optie: ‘Toevoegen aan het startscherm’. Geef het icoontje een herkenbare naam.

4. Klik nu op ‘Toevoegen’ en verplaats de snelkoppeling naar een handige plek op je startscherm.

Met deze websitelink op je startscherm heb je de digitale sleutel altijd bij de hand. Dat maakt parkeren nog makkelijker!