Alle collectiesBeginnen met Perifit Care
Hoe het lettertype groter maken en inzoomen op specifieke informatie
Hoe het lettertype groter maken en inzoomen op specifieke informatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We begrijpen hoe belangrijk het is dat je je ervaring in de app kunt aanpassen, inclusief de mogelijkheid om het lettertype groter te maken en in te zoomen op specifieke informatie.

Hoewel deze functies momenteel nog niet beschikbaar zijn, willen we je verzekeren dat ons team actief werkt aan de implementatie ervan.

We verwachten dat we de functies voor een groter lettertype en inzoomen in de loop van dit jaar beschikbaar zullen maken, zodat je je ervaring kunt personaliseren en toegankelijker en comfortabeler kunt maken.

Als je in de tussentijd specifieke behoeften hebt op het gebied van toegankelijkheid of suggesties hebt over hoe we je ervaring kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback is van onschatbare waarde terwijl we werken aan het verbeteren van onze app voor alle gebruikers.