Mitt konto på petgood.com

Hur du gör ändringar i din prenumeration och kundinformation

Caroline Westergren avatar
Skrivet av Caroline Westergren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln går vi igenom hur du loggar in på vår kundportal, vilken information du kan se när du loggat in samt hur du kan göra ändringar i din prenumeration.

Skapa konto och logga in

För att logga in på "Mitt konto" (mina sidor) via en dator klickar du på den lilla gubben högst upp till höger i menyn. Önskar du logga in på "Mitt konto" via mobil klickar du på de två strecken högst upp till vänster för att öppna menyn, och därefter Konto längst ner i vyn.

inloggningssidan skriver du sedan in din e-mail och kommer då få en 6-siffrig kod skickad till din e-mail. Denna kod fungerar som lösenord för att logga in.

Klicka här för att komma till inloggningssidan:

Har du problem att logga in på ditt Petgood-konto (mina sidor)?

Har du problem att logga in på ditt konto och inte får den 6-siffriga koden skickad till din e-mail, är det alltid bra att titta i skräpposten och dubbelkolla att du fyllt i e-mailen korrekt. Kvarstår problemet får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Kontoinformation och adress

När du loggat in på kundportalen kommer du att hitta information som rör dina tidigare beställningar och eventuella prenumerationer. Vänligen maila oss (help@petgood.com) eller skriv i chatten om du önskar ändra dina kontaktuppgifter, till exempel din leveransadress på din prenumeration, så hjälper vi dig.

Din prenumeration och hur du gör ändringar

Om du klickar Prenumerationer kommer du se alla dina prenumerationer. Klicka på prenumerationen om du önskar mer info eller vill göra justeringar.

När du klickat in på en specifik prenumeration kommer du få upp övergripande info; prenumerationens status, leveransadress, summa samt datum för nästa order skapas (givet att din prenumeration är aktiv). Lite längre ned på sidan kan du även se vilka produkter som ingår i din prenumeration, addera produkter samt göra andra ändringar.

Ändra produkter i din prenumeration

Önskar du lägga till en produkt till din prenumeration kan du klicka Lägg till och kommer då få valmöjligheten att lägga till artikeln som en återkommande produkt i din prenumeration eller bara en gång, i nästa leverans. (Önskar du lägga till en produkt i en order som redan skapats, kontakta oss på direkten så kan vi eventuellt hinna justera din order med tilläggsprodukten).

Önskar du ta bort en produkt kan du klicka på papperskorgen bredvid produkten du önskar ta bort. Om du bara har en produkt i prenumerationen syns inte papperskorgen, då prenumerationen inte kan vara tom. I så fall lägger du först till den nya produkten du vill ha i prenumerationen, och kan därefter ta bort den gamla när papperskorgen syns.

Önskar du minska eller öka mängden foder (eller någon annan produkt), börjar du med att lägga till den nya produkten (med korrekt fodermängd), därefter tar du bort den gamla produkten, med inkorrekt mängd

Hoppa över en leverans eller "pausa" prenumerationen

Om du önskar att hoppa över en leverans, exempelvis om din hund eller katt inte ätit lika mycket en månad och du har mat kvar, kan du gå till sektionen Kommande ordrar och klicka Hoppa över. Skulle du ånga dig, och önskar din kommande leverans, kan du klicka Ångra.

Önskar du hoppa över flera leveranser och därmed "pausa" prenumerationen under en viss period, går det även bra. Bara klicka Hoppa över på de ordrar du önskar hoppa över.

Ändra ett specifikt leveransdatum / leveransadress

Önskar du ändra datum på en kommande beställning kan du klicka Ändra datum. Datumet du väljer avser datumet när ordern skapas och ditt kort kommer debiteras. Från det att ordern har skapats tar det cirka 1-4 vardagar för paketet att levereras. För att undvika att du står utan din hund eller katts favoritprodukter är det därför bra att alltid ha lite marginal.

OBS, tänk på att det tidigaste datumet du kan välja är morgondagens datum.

Önskar du ändra leveransadress? Vänligen maila oss (help@petgood.com) eller skriv i chatten om du önskar ändra adress på din prenumeration så hjälper vi dig.

Ändra betalningsmetod

Behöver du uppdatera ditt betalkort, till exempel om du bytt kort, kan du klicka på Uppdatera betalningsmetod längst ned på sidan. Vi kommer då skicka ett e-mail till dig med en länk du kan klicka på för att uppdatera dina betalningsuppgifter. Klicka på länken i mailet och lägg in dina nya betalningsuppgifter. Om du ändrar betalningsmetoden uppdateras din prenumeration och framtida återkommande betalningar.

Återaktivera en prenumeration

Har du en pausad prenumeration som du önskar återaktivera kan du klicka Återuppta på prenumerationssidan. Datum för nästa order kommer att visas inom ett par minuter. Vänligen dubbelkolla att detta datum passar eller justera enligt önskemål.

Avbryt prenumerationen

Är du säker på att du vill avsluta din prenumeration? Kom ihåg att du kan hoppa över en eller flera kommande leveranser om du till exempel har för mycket produkter hemma. Om du ändå önskar avbryta din prenumeration, vänligen maila oss på help@petgood.com och berätta lite mera om varför du önskar avbryta din prenumeration så hjälper vi dig.

Har du ytterligare frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att höra av dig till oss genom att använda den lila chatbubblan, eller skicka ett e-mail till help@petgood.com