Självklart kan du använda kortet för att handla online! Kortet är kopplat till Mastercard® 3D Secure.

Vi erbjuder den senaste versionen av 3D Secure som finns på marknaden som innebär att du verifierar ditt köp med ditt BankID. Man får alltså inte längre någon SMS-kod skickad till sitt mobilnummer.

Tänk på att det fortfarande finns företag som ännu inte har uppdaterat till den senaste versionen av 3D Secure. Hos dessa butiker kommer det ändå gå att genomföra ett köp. Detta gör inte själva köpet mindre säkert, utan du kan känna dig trygg med att kortet är säkert att handla med online ändå.

För att kunna slutföra köpet behöver du öppna ditt BankID. Du får även en pushnotifikation om detta till din mobil.