Om du på ett eller annat sätt blir av med ditt kort så kan du frysa det i appen. Då spärras kortet och därmed alla transaktioner temporärt. Skulle kortet dyka upp igen så kan du tina upp det och använda det igen. Om du däremot inte hittar kortet eller om det blivit stulet så kan du beställa ett nytt kort. Då spärras ditt kort permanent och du får hem ett nytt.

Har du tappat bort både kortet och telefonen? Då går det bra att skicka ett mail till oss på hello@getpfc.com. Meddela ditt fullständiga namn och även det telefonnummer som ligger kopplat till kortet, så kan vi hjälpa dig att spärra ditt kort.

Om obehöriga transaktioner har kunnat genomföras med ditt kort till följd av att du inte har skyddat en personlig behörighetsfunktion, som din PIN-kod, ska du som användare stå för beloppet, men högst 400 kr.