För att kunna avsluta ditt P.F.C.-konto behöver du logga in i appen med BankID och meddela oss via chatten. Detta för att kunna identifiera ditt konto hos oss innan vi avslutar det. P.F.C. hjälper dig sedan att avsluta ditt konto. Efter att vi har avslutat ditt konto och spärrat ditt kort kommer du inte längre kunna logga in i appen.

Om du har aktiverat någon tilläggstjänst hos oss är det viktigt att du avslutar detta innan vi kan radera ditt konto.

För att avsluta din prenumeration på P.F.C. Premium så gör du det enkelt genom att klicka på diamant-symbolen (till höger om pluset i den nedre panelen). Där kan du överblicka din prenumeration och längst ner på sidan finns alternativet "Avsluta prenumeration". Du kan fortsätta nyttja tjänsten för den period som du redan har betalat för.

Om du varit prenumerant en kortare period än 3 månader och har nyttjat förmånen att beställa ett ersättningskort utan kostnad, så vill vi uppmärksamma dig på att vi kommer att debitera dig ordinarie pris för kortet (95 kr).

För att avsluta din prenumeration på P.F.C. Junior klickar du på mer-knappen (symbolen med tre prickar) längst ner i högra hörnet och välj Junior i menyn. Där kan du överblicka din prenumeration och längst ner på sidan finns alternativet "Avsluta prenumeration". Du kan fortsätta nyttja tjänsten för den period som du redan har betalat för. Om det finns pengar kvar på ditt barns kort så kan vi hjälpa dig att överföra resterande saldo tillbaka till ditt kort.