För att kunna avsluta dina engagemang hos P.F.C. behöver du logga in i appen med BankID och meddela oss via chatten. Detta för att vi ska kunna verifiera din identitet innan vi hjälper dig att avsluta tjänsten helt. Efter att vi har avslutat din kundprofil och spärrat ditt kort kommer du inte längre kunna logga in i appen.

Om du har aktiverat någon tilläggstjänst hos oss är det viktigt att du avslutar den innan vi kan hjälpa dig vidare.

För att avsluta din prenumeration på P.F.C. Premium klickar du på diamant-symbolen. Där kan du överblicka din prenumeration och längst ner på sidan finns alternativet Avsluta prenumeration. Du kan fortsätta nyttja tjänsten för den period som du redan har betalat för.

För att avsluta din prenumeration på P.F.C. Junior klickar du först in dig på funktionen. Där kan du överblicka din prenumeration och längst ner på sidan finns alternativet Avsluta prenumeration. Du kan fortsätta nyttja tjänsten för den period som du redan har betalat för. Om det finns pengar kvar på ditt barns kort så kan du enkelt själv överföra resterande saldo tillbaka till ditt kort.