Du skapar en grupp antingen genom att scrolla ner på hemskärmen till "Dina grupper". Klicka på pluset för att lägga till en ny grupp.

Du kan också skapa en grupp direkt i transaktionslistan (dit du även tar dig för att lägga till transaktioner i en grupp). Transaktionslistan hittar du under symbolen för en lista, som ligger till vänster om pluset i panelen längst ner.

Väl inne i transaktionslistan, kan du se dina grupper i panelen högst upp. Till höger om dessa finns en symbol med en knappsats (nio fyrkanter i grupp). Klicka på den för att hantera dina grupper. Där kan du antingen skapa en ny grupp, eller lägga till köp i en redan befintlig grupp.