Bjud in dina vänner till gruppen! Detta gör du genom att klicka dig in på Gruppen du vill bjuda in någon till och sedan på "Medlemmar", där hittar du alternativet ”Bjud in vänner”. Klicka där och fyll i din väns mobilnummer eller hitta numret från dina kontakter i mobilen genom att klicka på pluset.

Tänk på att du endast kan bjuda in vänner som redan använder P.F.C. Om din kompis inte är P.F.C-användare än hjälper vi dig att bjuda in personen till P.F.C.