För att bjuda in dina vänner till en grupp du har skapat klickar du på gruppen du vill dela från transaktionslistan. Du bjuder in kompisar genom att klicka på pilen till höger om gruppen. Där får du sedan upp alternativet "Bjud in kompisar". Fyll i deras telefonnummer för att dela gruppen med någon.

Tänk på att du endast kan bjuda in vänner som redan använder P.F.C. Om din kompis inte är P.F.C-användare än hjälper vi dig att bjuda in personen till P.F.C.