Du bestämmer själv vilken pinkod du vill ha. Du får möjlighet att välja din pinkod i samband med att du aktiverar kortet i appen när du har fått hem kortet.

Sedan kan du även själv ändra din pinkod i appen när du vill. Klicka på mer-knappen (de tre prickarna) längst ner i högra hörnet. Välj "Ditt kort" och klicka sedan på "Din pinkod".
Du behöver inte komma ihåg din gamla pinkod för att skapa en ny.