Om ditt kort nekas när du försöker ta ut pengar ur en bankomat utomlands är det viktigt att du kontaktar vår kundtjänst via chatten när du är inloggad i appen så att vi kan undersöka ärendet.

Vi är medvetna om att det har förekommit problem med att ta ut pengar i bankomater utomlands för vissa användare, men inte alla kort är drabbade. Vi har sett att detta har förekommit bland annat i Thailand, Indonesien, Japan, Nya Zeeland och Mexiko.

Vi undersöker för närvarande vad detta kan bero på och jobbar aktivt tillsammans med Mastercard för att utreda källan till problemet.

Om du behöver tillgång till pengarna på ditt P.F.C.-kort kan du närsomhelst överföra pengarna tillbaka till ditt bankkonto via appen. Tänk även på att det kan vara bra att ta med ett extra bankkort på resan!