P.F.C. kan hjälpa dig förenkla din vardagsekonomi.

P.F.C. är en app och ett Mastercard utan kostnad som är kopplade till varandra. Du sätter enkelt in pengar på kortet via Swish och vi tar ingen avgift för varken insättningar eller uttag som du gör via appen.

Du kan hantera kortet själv direkt i appen genom att frysa det om du tappar bort det, och du kan även ändra din PIN-kod själv, utan att behöva vänta i telefonkö. Om du har frågor eller behöver hjälp så kan du alltid chatta med kundtjänst direkt i appen!
P.F.C.-kortet är även utmärkt att ha med på resan, eftersom vi inte lägger på några extra avgifter eller valutaväxlingspåslag då du genomför köp i annan valuta.

Appen innehåller olika funktioner som hjälper dig att få koll på dina pengar. Du kan till exempel sätta upp en budget och ett sparmål i appen. Dina köp kategoriseras automatiskt och du kan se hur du spenderat dina pengar bakåt i tiden. På så sätt är det lätt att få en överblick på dina utgifter.

Med vår funktion Grupper kan du dela utgifter med andra användare och även göra upp om kostnaderna direkt i appen. Funktionen DUO erbjuder möjligheten att skapa ett delat separat saldo tillsammans med en partner. Det finns även möjlighet att ansöka om att koppla en kredit till ditt P.F.C.-kort. Fler funktioner kommer att lanseras efterhand.

Vi tycker att alla, oavsett hur mycket pengar man har, förtjänar hjälp att få koll på sina pengar!