P.F.C. kan hjälpa dig förenkla din vardagsekonomi. P.F.C. är en app och ett Mastercard utan kostnad som är kopplade till varandra. Du sätter enkelt in pengar till kortet via Swish. Du betalar ingen avgift för kortet och det kostar inget att sätta in pengar till kortet.

Du kan hantera kortet själv direkt i appen genom att frysa det om du tappar bort det, och du kan ändra din PIN-kod själv. Du kan alltså göra mycket själv direkt i appen utan att behöva kontakta kundtjänst eller vänta i telefonkö. Om du behöver hjälp så kan du alltid chatta med kundtjänst direkt i appen!
Det är även utmärkt att ha med kortet när man reser eftersom vi inte lägger på några extra avgifter eller valutaväxlingspåslag.

Appen innehåller olika funktioner som hjälper dig att få koll på dina pengar. Du kan till exempel sätta upp en egen veckobudget i appen, och dina köp kategoriseras automatiskt. På så sätt är det lätt att få en överblick på dina utgifter.

Med vår funktion Grupper kan du dela utgifter med andra användare och även dela på pengarna direkt i appen. Du kan också skapa ett Sparmål och vi erbjuder även möjlighet att Delbetala köp. Fler funktioner kommer att lanseras efterhand.

Vi tycker att alla, oavsett hur mycket pengar man har, förtjänar hjälp att få koll på sina pengar!