Att prenumerera på P.F.C. Junior kostar 20 kr/månad – oavsett hur många barn du registrerar. Månadsavgiften börjar dras från ditt P.F.C.-konto när du har aktiverat det första kortet. Så det är viktigt att du sätter in pengar till ditt eget P.F.C.-konto, eftersom pengarna dras därifrån.

Du kan enkelt sätta in pengar på kortet via Swish. Klicka på pluset i mitten längst ner när du är inloggad i appen, där fyller du i summan du vill överföra till P.F.C. När du sedan klickar dig vidare så kommer du automatiskt till den vanliga Swish-appen där du ska verifiera överföringen precis som på en vanlig Swish-betalning.

Du kan närsomhelst välja att avsluta prenumerationen. Det finns ingen bindningstid.