Om du vill överföra pengar från ditt barns kort tillbaka till ditt eget P.F.C.-konto kan vi självklart hjälpa till med det! I nuläget finns det ingen sådan funktion där man kan göra det själv i appen men vår kundtjänst hjälper gärna till!

Kontakta vår kundtjänst via chatten när du är inloggad i appen, meddela oss namnet på ditt barn som du vill överföra pengar från och även vilken summa som du vill föra tillbaka, så ordnar vi med en överföring. Överföringen sker direkt.