När du aktiverar Junior-läget kan ditt barn se sitt eget saldo på kortet och sin kontohistorik.

Följ de här stegen för att aktivera Junior-läget:

1. Ladda ner P.F.C. till ditt barns mobil från App Store eller Google Play.
2. Klicka på ikonen i det övre högra hörnet i inloggningsvyn på barnets mobil, klicka sedan på Skanna QR-kod.
3. Logga in i appen på din egen mobil och klicka dig fram till barnets Junior-profil.
4. Klicka på Visa kod intill barnets saldo.
5. Använd barnets mobil för att skanna QR-koden som nu visas på din skärm.
6. Verifiera med BankID på din mobil.
7. Ditt barn har nu tillgång till appen i Junior-läge i 90 dagar. Därefter behöver du aktivera det för ditt barn på nytt. Tänk också på att om barnet byter telefon så måste Junior-läget stängas av i förälderns app innan det går att aktivera för den nya telefonen.

Om du undrar över något så hjälper vår kundtjänst i chatten i appen mer än gärna till!