När du aktiverar Junior-läget kan ditt barn se sitt eget saldo på kortet och sin kontohistorik. Tänk på att uppdatera din app till den senaste versionen först!

Följ de här stegen för att aktivera Junior-läget:

1. Ladda ner P.F.C. till ditt barns mobil från App Store eller Google Play.
2. Klicka på ikonen i det övre högra hörnet i inloggningsvyn på barnets mobil, klicka sedan på Skanna QR-kod.
3. Logga in i appen på din egen mobil och klicka dig fram till barnets Junior-profil.
4. Klicka på Visa kod intill barnets saldo.
5. Använd barnets mobil för att skanna QR-koden som nu visas på din skärm.
6. Verifiera med BankID på din mobil.
7. Ditt barn har nu tillgång till appen i Junior-läge i 90 dagar. Därefter behöver du aktivera det för ditt barn på nytt.

Om du undrar över något så hjälper vår kundtjänst i chatten i appen mer än gärna till!