Självklart kan du använda kortet för att handla online! Precis som tidigare, är även det nya kortet kopplat till Mastercard® 3D Secure.

Vi erbjuder den senaste versionen av 3D Secure som finns på marknaden vilket innebär att du verifierar ditt köp med hjälp av BankID. Man får alltså inte längre någon SMS-kod skickad till sitt mobilnummer.

I samband med att du verifierar ditt köp med 3D Secure visas nedan informationstext. För att slutföra köpet behöver du öppna ditt BankID. Du får även en pushnotifikation om detta till din mobil. Klicka därefter på "Done".