Börja med att klicka in dig på P.F.C. Junior. Där finns en överblick över er Juniorprenumeration. För att aktivera barnets kort, klicka på Aktivera bredvid barnets namn.

Ange det 16-siffriga kortnumret och den 3-siffriga CVC-koden (Security code) som finns tryckta på baksidan av kortet. Välj tillsammans med ditt barn en pinkod till kortet och informera barnet om att den inte får delas med någon annan.

Kortet är aktiverat och ni är igång!