Det finns möjlighet för en andra förälder att ansluta sig till en redan befintlig Juniorprenumeration. Notera dock att du alltid måste vara registrerad vårdnadshavare till barnet som använder kortet för att kunna ansluta dig till tjänsten.

Klicka först in dig på P.F.C Junior på hemskärmen och sedan vidare till alternativet Prenumeration P.F.C. Junior för att överblicka din prenumeration. Längst ner på sidan så finns alternativet Lägg till förälder.

Den andra vårdnadshavaren, som bjuds in via sitt telefonnummer, måste vara registrerad kund hos P.F.C. och en säkerhetskod kommer då skickas till det angivna telefonnumret. Därefter öppnar den som vill lägga till Junior, funktionen i sin P.F.C.-app och verifierar sig med BankID. Här görs en kontroll att personen är vårdnadshavare för barnen som redan är registrerade. Lägger ni till fler barn till prenumerationen vid senare tillfälle så behöver andra vårdnadshavaren verifiera sin relation även för dessa barn.

När registreringen är klar så kan båda vårdnadshavarna sätta in pengar och överblicka barnets transaktioner!