Du som förälder laddar kostnadsfritt ner appen P.F.C. och registrerar dig som användare.

För att vidare kunna registrera ditt barn så klickar du på P.F.C. Junior i appen. Ange ditt barns personnummer, verifiera därefter att det är du som är barnets vårdnadshavare. Tänk på att om ni är två vårdnadshavare behöver du ha den andres godkännande för att få skapa en kundprofil till ert barn.

Nästa steg är att beställa hem ditt barns kort. Välj det namn som ska stå på kortet och bekräfta barnets adress. Både du som vårdnadshavare och barnet behöver ingå ett avtal med Svea Bank som ger ut våra P.F.C.-kort.

För dig som vill ha kort till flera barn beställer du kort till dem var för sig men månadsavgiften är densamma, oavsett hur många barn du registrerar.