Vi kan stolt presentera vår funktion Duo som ger chans att tillsammans med någon annan skapa ett gemensamt konto med varsitt kort. Du kan använda samma kort till dina egna köp och till era gemensamma köp. Du växlar enkelt mellan dina konton i appen.

Här kan ni enkelt hålla koll på gemensamma utgifter och få mer tid att spendera på det som är roligare än att räkna kvitton.

Duo är en prenumerationstjänst som är frivillig att aktivera med en månadsavgift som dras automatiskt ifrån ert gemensamma saldo. Du hittar prislistan för Duo här.

Bjud in din Duo, redan idag!