För att komma igång med Duo går du till tjänsten på hemskärmen. Där får du en överblick med information om vad tjänsten erbjuder och längst ner finns en knapp för att aktivera prenumerationen.

Du bjuder in den du vill dela kontot med genom att ange personens för- och efternamn samt personnummer. Därefter bekräftar du med BankID. Notera att det endast går att bjuda in en person som redan har ett registrerat P.F.C.-konto.

När detta är klart så kan den inbjudna parten logga in i sin app och klicka på Duo. Där kan din partner bekräfta inbjudan med BankID. Först då startas prenumerationen.