Båda partners kan avsluta Duo i appen. Klicka in dig på funktionen, och längst ner på sidan finns möjlighet att avsluta prenumeration. Ni kan fortsätta nyttja tjänsten för den period som ni redan har betalat för.

Vid avslut blir du informerad om hur länge prenumerationen är aktiv. Finns det pengar kvar i ert gemensamma saldo efter att prenumerationen har löpt ut så kommer pengarna automatiskt att fördelas 50/50 mellan båda partners