Wat is de app van Phenix en hoe werkt ze?
Hoe kan ik manden bij mij in de buurt vinden?

Vergeet niet geolokalisatie toe te laten!

Patrick A. avatar
Geschreven door Patrick A.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? 👶

• Volg de instructies om een account aan te maken: via Facebook, Google of email

• Op het startscherm kan je alle aanbiedingen bij jou in de buurt terugvinden.

• Er zijn twee opties om pakketten te vinden:

• Activeer geolokalisatie en zoek “bij mij in de buurt”

• Zoek in het gebied van jouw keuze via “zoeken per adres”

• Klik op een winkel om de aanbiedingen van het moment te bekijken. Voeg toe aan de winkelmand in 1 klik!

👌 Voor een optimale ervaring kan je het volgende toelaten:

• Geolokalisatie om de aanbiedingen die het dichtst bij jou in de buurt zijn te ontvangen

• Meldingen, om gewaarschuwd te worden wanneer je favoriete winkeliers een mand publiceren.