Hoe kan ik een mandje bestellen op de app?

App ➡️ Pagina van de handelaar ➡️ Een mand toevoegen ➡️Betaling ➡️mmm...lekker!

Patrick A. avatar
Geschreven door Patrick A.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een anti-verspillingsmand te bestellen op Phenix, ga je als volgt te werk:

• Ga naar de app. Daar vind je handelaars bij jou in de buurt en de manden die ze te koop aanbieden. 👀

• Klik op de winkel naar keuze 👆

• Kies een mand: Met behulp van de toetsen “+” en "-” kan je de hoeveelheid aanpassen. 🤷

• Heb je een promocode? Klik dan op “Een promocode gebruiken” en geef je code in. Bevestig daarna met ✔️

• Klik op “Betaling bevestigen.” 💸

a) Heb je jouw kaart al geregistreerd? Bevestig dan de betaling

b) Heb je nog geen kaart geregistreerd? Geef dan de gegevens van je bankkaart in, valideer, en bevestig dan de betaling.

• Vervolgens verschijnt de bevestiging van je bestelling op het scherm.

• Deze bevestiging toon je aan de winkelier wanneer je jouw bestelling afhaalt. Je vindt het terug in de categorie “Bestellingen” > “Op te halen.”

• Vergeet niet je afhaling bij de winkelier te valideren.

⚠️ Heb je de app verlaten tijdens je aankoop? Geen probleem! Je winkelmand blijft bewaard! Open de app opnieuw en klik op je winkelmand. Tenzij de producten die je geselecteerd hebt ondertussen verkocht zijn, kan je jouw aankoop afronden zoals hierboven uitgelegd werd.