Welke producten kan ik terugvinden op de app?

Dat is een verrassing, maar een leuke verrassing! 😁 Overschotten zijn natuurlijk onvoorspelbaar, maar je weet wel welk type mand je koopt!

Alexandra GONCALVES avatar
Geschreven door Alexandra GONCALVES
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke handelaar stelt zijn manden samen op basis van zijn gewoonlijke overschotten:

• voedingsproducten 🍓

• non-food producten 🌷

Onze handelaars proberen zo goed mogelijk de inhoud van hun manden te specifiëren, maar per definitie is het onmogelijk om overschotten exact te voorspellen. 😁 Daarom kunnen handelaars niet detaileren exact welke producten in het mandje zullen zitten. Ze stellen dus een type mandje voor naargelang het type producten die erin zullen zitten, zoals bv.:

• Fruit- en groentenmand, brood en gebak, slagerij

• Bereide gerechten

• Non-food producten (planten etc.)

Bijvoorbeeld:

We vragen aan elk van onze handelaars om zo goed mogelijk te preciseren welk type producten er in een mand zitten. Neem gerust contact met ons op als je vindt dat er informatie ontbreekt 👉 Ga naar de rubriek "Klantendienst" in de app of klik op de knop "Contacteer ons team" onderaan je scherm wanneer je je op de pagina van een handelaar bevindt. 🙆