Alle collectiesWat is de app van Phenix en hoe werkt ze?
Hoe kom ik te weten wanneer nieuwe manden beschikbaar zijn?

Activeer de meldingen!

Patrick A. avatar
Geschreven door Patrick A.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vergeet allereerst niet de meldingen te activeren. 📲

Dat kan je doen via de instellingen van je telefoon. Normaal gezien kan je kiezen voor welke apps je meldingen wil ontvangen. Activeer ze dus voor Phenix! 🙆

Hoe kom je dan te weten wanneer manden die jou interesseren gepubliceerd worden?

Voeg je favoriete winkeliers in Favorieten door op het sterrtje ⭐️ rechtsboven te klikken.

En zo ontvang je een melding wanneer je favoriete winkelier nieuwe manden publiceert. 🙌