Vergeet allereerst niet de meldingen te activeren. 📲

Dat kan je doen via de instellingen van je telefoon. Normaal gezien kan je kiezen voor welke apps je meldingen wil ontvangen. Activeer ze dus voor Phenix! 🙆

Hoe kom je dan te weten wanneer manden die jou interesseren gepubliceerd worden?

Voeg je favoriete winkeliers in Favorieten door op het sterrtje ⭐️ rechtsboven te klikken.

En zo ontvang je een melding wanneer je favoriete winkelier nieuwe manden publiceert. 🙌