Wat zit er in mijn mandje ?

Je wilt weten wat je zoal in je mandje kan vinden ? Hier volgen enkele voorbeelden

Alexandra GONCALVES avatar
Geschreven door Alexandra GONCALVES
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De mandjes die op de Phenix app worden aangeboden moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden. Zowel de kwaliteit, de koude ketting als de omschrijving van het mandje moeten gerespecteerd worden.

Door de Phenix app te gebruiken strijd je tegen voedselverspilling en ontdek je een nieuwe manier van consumeren! 💪

De prijs van de mandjes ligt laag (met een korting van gemiddeld 50 %), er zit een verrassingskantje aan het bestellen van een mandje 👀 en indien je een probleem hebt is ons team er om je te helpen 🤝!

Hieronder vind je enkele foto's van mandjes die op de app worden aangeboden 👇 (deze foto's werden door echte gebruikers op sociale media gepubliceerd)

🍅 Fruit- en groenten 🥒

🥖 Brood en gebak 🥐

🍫 Supermarkt 🍤

🌿 Andere mandjes 🍃

Ons team staat steeds klaar indien je problemen zou ondervinden met de app of de mandjes. Zij helpen je steeds zoeken naar een oplossing (of het nu om een technisch probleem gaat of er iets mis is met de hoeveelheid of de kwaliteit) en dit

steeds met de glimlach! 😁

Kom erbij en sluit je aan bij de strijd tegen voedselverspilling. 💪