Sparen
Vouchers
Hoe een voucher aan te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een voucher aan te maken, navigeert u eerst naar ‘Sparen’ en selecteert u ‘Promoties & Vouchers’ in het dropdownmenu.

Klik op ‘Nieuwe promotie’ en configureer uw naam en beschrijving, gevolgd door het klikken op ‘Aanmaken’.

U kunt nu navigeren naar het tabblad ‘Geldigheid’ aan de linkerkant om de activatieperiode en vervalperiode van uw voucher te kiezen.

Selecteer een statische of dynamische datum en tijd voor de activatie en vervaldatum van de voucher. Dynamische vervaldatums zijn gebaseerd op de initiële activatiedatum en -tijd van de voucher.

Zodra uw voucher is aangemaakt, kunt u deze aan een e-mail koppelen om te verzenden.