Instellingen
Abonnementstypen aanmaken en configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw abonnementstypen te bekijken en beheren, klikt u op ‘Instellingen’ en navigeert u naar ‘Abonnementstypes’. U zou hier automatisch 2 abonnementstypen moeten zien: marketing en functioneel.

Om een nieuw abonnementstype toe te voegen, selecteert u ‘Nieuw abonnementstype’.

Nadat u de naam en beschrijving van uw abonnementstype hebt ingesteld, kunt u de manier configureren waarop het abonnement werkt: opt-out, opt-in of double opt-in.

De opt-out strategie schrijft contacten automatisch in, terwijl opt-in vereist dat ze hun gewenste abonnement aangeven. Double opt-in vereist dat ze hun abonnement aangeven en het vervolgens via e-mail bevestigen.

Nadat u uw abonnementstype hebt geconfigureerd, klikt u op ‘Aanmaken’.

U kunt nu naar de pagina met abonnementstypen navigeren en klikken op ‘Wijzig abonnement voorkeurspagina’ om het nieuwe abonnementstype te zien.