Instellingen
Hoe uw Brandkit te configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw merkset te configureren, klikt u op ‘Instellingen’ en selecteert u ‘Huisstijl’.

Uw merkset wordt geopend op het tabblad voor logo's. Klik eenvoudig op ‘Selecteer afbeelding’ en upload uw logo.

Navigeer naar links naar het tabblad ‘Kleurenpalet’ om uw merkkleuren in te voeren.

Om uw aangepaste lettertype te uploaden, navigeert u naar links naar het tabblad ‘Lettertype’. Houd er rekening mee dat geüploade lettertypen in WOFF-, OTF- of TTF-formaat moeten zijn.

Het laatste tabblad is sociale media. Klik op ‘Social account toevoegen’ en selecteer het type, klik vervolgens op ‘Aanmaken’. Nadat u het social media-account hebt aangemaakt, klikt u erop om de URL naar uw specifieke pagina in te voeren.