Overig
Abonnement en betalingen
Hoe je je abonnement of contract kunt wijzigen of bekijken
Deze week bijgewerkt

Als je je abonnementsgegevens niet kunt bekijken en ze wilt wijzigen, neem dan contact met ons op via business@piggy.eu.
ā€‹
Om je abonnement of contract te wijzigen of te bekijken, navigeer naar 'Instellingen' in de rechterbovenhoek.

Selecteer 'Abonnement' uit het dropdownmenu.

Bovenaan de pagina kun je je huidige plan, betalingstermijn en betalingsbedrag vinden.

Je kunt ook de start- en einddatum van verlenging zien, indien van toepassing, evenals de algemene voorwaarden.

Op deze pagina kun je je huidige prijspakket zien op basis van contacten en wanneer het volgende prijsniveau wordt bereikt.

In het tabblad 'Bestellingen & facturen' kun je een overzicht van al je betalingen en facturen zien. Klik eenvoudig op een factuur om deze te downloaden.