Alle collectiesToolsWidget
Hoe je een loyaliteitswidget op je website configureert

Voeg een loyaliteitswidget toe aan uw website.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe je een loyaliteitswidget op je website configureert:

De widget is een handig hulpmiddel in het dashboard waarmee klanten hun accountinformatie kunnen bekijken zonder je website te verlaten. Dit kan ook fungeren als een startpagina voor loyaliteit, als alternatief voor het contactportaal. Met onze Mollie-integratie kan het ook worden gebruikt om cadeaubonnen online te verkopen.

Volg de onderstaande stappen om de widget te maken:

1. Ga naar de werkbalk (9 stippen), selecteer ‘widget’ en kies vervolgens ‘nieuwe widget’.

2. Je wordt dan naar de ontwerppagina van de widget geleid. Gebruik de knop ‘branding’ in de rechterbovenhoek om het visuele uiterlijk en ontwerp van je widget te beheren. Individuele informatievelden en elementen kunnen aan de rechterkant worden beheerd, met paginanavigatie aan de linkerkant.

3. Zorg ervoor dat je ten minste een geautomatiseerde e-mail maakt met de categorie ‘Log in’ zodat je klanten een inlogcode kunnen ophalen. Als je registratiepagina actief is, heb je ook een ‘registeren’ e-mail nodig voor nieuwe aanmeldingen.

4. Zodra deze is aangemaakt, kan de inlog-e-mail worden gekoppeld door de ‘Log in’ pagina aan de linkerkant te selecteren en vervolgens ‘selecteer login e-mail’ aan de rechterkant.

Volg de onderstaande stappen om de widget op je website te installeren:

1. Ga naar de werkbalk (9 stippen) en selecteer ‘widget’.

2. Selecteer je widget en zorg ervoor dat je op de ‘installatie’ pagina bent.

3. Zoek het ‘codefragment’ en voer deze code in het juiste gedeelte van je platforminstellingen in. De instructies voor de installatie van de code variëren per platform, maar onderaan de pagina vind je instructies voor meer websiteproviders. Neem contact op met je websitebeheerder of ontwikkelaar als je problemen hebt met de installatie.