Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Appen min kobler seg ikke til min Pillbox, hvorfor ikke?
Per Nilsson avatar
Skrevet av Per Nilsson
Oppdatert over en uke siden

Får du påminnelser om å ta medisinen din selv om du allerede har tatt den? Da kan det hende at appen ikke er koblet til din Pillbox.

Sjekk at det er batteri i din Pillbox ved å trykke på knappen på Pillbox og sjekk at du får et blinkende lys. Hvis du ikke får noe lys, trenger Pillbox å lades. Hvis lyset bare blinker når du trykker på knappen og ladekabelen er tilkoblet, må du kontakte oss i støttetjenesten. Da vil vi hjelpe deg.

Hvis lyset er hvitt, er Pillbox koblet til appen. Da må du kontakte oss for videre støtte. Hvis det er blått, følger du instruksjonene nedenfor:

1. Pass på at du har Pillbox i nærheten og at Bluetooth er slått på på mobilen din

2. Gå til appen og trykk på Dashboard-fanen.

3. Øverst til høyre finner du batteristatus og enten et grønt symbol (da er du tilkoblet) eller gul/ rød symbol. Gul/rød symbol betyr at du ikke er koblet til Pillbox.

1. Trykk på pilene og appen vil forsøke å koble til Pillbox. Hvis den klarer å koble til, vises grønt symbol.

2. Hvis dette ikke skjer innen 15 sekunder, må du prøve å slå på og deretter av flymodus på mobilen din og deretter prøve å koble deg til igjen i samme visningen.

3. Hvis dette ikke hjelper, må du prøve å slå Bluetooth av og på, og deretter prøve å koble deg til igjen.

4. Hvis du ikke oppnår forbindelse etter dette, må du kontakte oss i støttetjenesten. Da vil vi hjelpe deg.

Hvis du har en iPhone, må du passe på at du ikke sveiper bort appen etter at du har brukt den. For da vil den miste forbindelsen igjen. Du må derfor ha appen på i bakgrunnen for at den skal kunne kobles til.