Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvorfor må jeg ha Bluetooth slått på for at produktet skal virke?
Hvorfor må jeg ha Bluetooth slått på for at produktet skal virke?
Per Nilsson avatar
Skrevet av Per Nilsson
Oppdatert over en uke siden

Pillbox kommuniserer trådløst med appen via Bluetooth. Hvis dette ikke er slått på, vil du ikke kunne motta korrekte påminnelser.

Noen ønsker å slå av Bluetooth fordi de sier at det tapper batteriet på mobilen deres. Bluetooth Low Energy (som finnes på mobilen din hvis du bruker Pilloxa) forbruker omtrent 90 % mindre batteri sammenlignet med tidligere Bluetooth-versjoner. Dette betyr en ytterst marginal svekkelse for batteriet.

Pilloxa-appen vil også automatisk be deg om å slå på Bluetooth.