Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvorfor må jeg ikke sveipe/lukke Pilloxa-appen når jeg har iPhone?
Hvorfor må jeg ikke sveipe/lukke Pilloxa-appen når jeg har iPhone?
Per Nilsson avatar
Skrevet av Per Nilsson
Oppdatert over en uke siden

Pillbox kommuniserer via Bluetooth med Pilloxa-appen din. For at denne kommunikasjonen skal skje automatisk, må appen være på i bakgrunnen. Du åpner Pilloxa-appen og så må du ikke sveipe den bort. Pass også på å starte appen hvis du f.eks. vil starte telefonen din på nytt.

Dette er noe Apple har bestemt skal skje med alle iPhone-modeller (på Android finnes ikke dette problemet) og dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med siden det er bygd inn i operativsystemet på iPhone.