Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Koble til en ny Pillbox med en gammel app

Hvis du har byttet Pillbox, kan du koble til din nye Pillbox ved å:

Per Nilsson avatar
Skrevet av Per Nilsson
Oppdatert over en uke siden
  1. Gå til fanen Innstillinger

2. Trykke på glidebryteren «Feilsøk informasjon»

3. Nå er det en rute som sier «Byggversjon». Klikk på denne teksten 10 ganger.

4. Nå skal det finnes noen ekstra, tidligere skjulte alternativer.

5. Trykk på «Opphev paring av Pillbox».

6. Pass på at din nye Pillbox lades og blinker grønt og pass på at det ikke er medisiner i rommet.

7. I appen går du til Dashboard-fanen og trykker på øverste høyre hjørne der det nå er et spørsmålstegn (?).

8. Trykk på knappen for å søke etter den nye Pillbox.

9. Vent litt så vil den automatisk koble til din nye Pillbox. Appen vil snart ha funnet Pillbox. Velg å koble til Pillbox og tilhørende programvare vil oppdateres. Hvis det finnes en oppdatering, må du passe på at appen ikke slås av før oppdateringen er fullført.

10. La Pillbox lades inntil den når 100 % batterinivå. Deretter legger du til medisinene dine.

11. Nå er din nye Pillbox klar til bruk!