Så fungerer Pilloxa
Merk dosen som tatt i appen og varslene
Per Nilsson avatar
Skrevet av Per Nilsson
Oppdatert over en uke siden

I tilfelle du av en eller annen grunn ikke tar medisinen din fra Pillbox, kan du likevel merke denne dosen som tatt i appen ved å gjøre følgende:

1. Trykk på gjeldende medisin i dashbordet

2. Trykk på ta-knappen

Det er også mulig å sveipe ned i det kommende dosevarselet og trykke på Ta. Det vil da automatisk registrere din kommende dose som tatt.

Du kan også redigere gamle doser (maks. 1 uke gamle) hvis de ikke samsvarer med virkeligheten ved å trykke på den dagen i kalendervisningen, og så trykke på dosen i menyen under og endre den i henhold.

Du kan ikke redigere fremtidige doser utover den som kommer opp.