FAQ
Varför måste jag ha Bluetooth påslagen för att produkten ska fungera?
Varför måste jag ha Bluetooth påslagen för att produkten ska fungera?
Per Nilsson avatar
Skrivet av Per Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Pillboxen kommunicerar trådlöst med appen via Bluetooth. Är denna ej påslagen kommer du inte kunna få korrekta påminnelser.

Vissa vill stänga av sin Bluetooth då de säger att det drar batteri ifrån deras mobil. Bluetooth Low Energy (som finns på din mobil om du kan använda Pilloxa) drar cirka 90 % mindre batteri jämfört med tidigare Bluetooth versioner och detta innebär en ytterst marginell försämring av batteriet.