FAQ
Varför kan jag inte swipea bort Pilloxa appen när jag har en iPhone?
Varför kan jag inte swipea bort Pilloxa appen när jag har en iPhone?
Per Nilsson avatar
Skrivet av Per Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Pillboxen kommunicerar via Bluetooth till din Pilloxa app. För att den här kommunikationen ska kunna ske automatiskt behöver appen vara påslagen i bakgrunden, det vill säga att man öppnar Pilloxa appen och sedan inte swipear bort den (så se även till att starta appen om du skulle starta om din mobil t.ex.).

Detta är något som Apple har bestämt ska ske för alla iPhone modeller (på Android finns inte detta problem exempelvis) och tyvärr inte något vi kan göra någonting åt då det är inbyggt i operativsystemet på iPhone.

Så se till att alltid ha appen i bakgrunden!